Jobbe hos oss

På denne siden publiserer vi fortløpende informasjon om ledige stillinger i foreningen.

JOBBE SOM TRENER PÅ VÅRE BARNE-, UNGDOMS- OG VOKSENPARTIER?
Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som trener i Trondhjems Turnforening? Vi er alltid på utkikk etter engasjerte, lærevillige og positive trenere. Ikke nøl med å ta kontakt med Sportslig leder bredde Jorun Hals på e-post jorun@trondhjemsturn.no dersom akkurat DU kunne tenke deg å jobbe som trener i foreningen!

VI SØKER HOVEDTRENER FOR VÅR KONKURRANSEGRUPPE TROPP
Søknadsfrist: 30. november
Vi søker hovedtrener for konkurransgruppen tropp. Gruppen består av en junior og senior teamgymgruppe på  20 gymnaster, samt ca. 40 rekrutterings gymnaster fra 9 år og eldre. I tillegg har vi flere åpne rekrutterings og konkurransegrupper som også vil være en del av arbeidsfeltet.

Vi ønsker en trener med erfaring i lagbygging og turn på høyt nivå.  Kandidaten må ha gode kommunikasjonsevner, og være villig til å jobbe i tråd med klubbens strategi for å oppnå dens ambisjoner og mål.

Oppstart så snart som mulig.

Stillingsannonse hovedtrener tropp

Job advertisement, head coach Teamgym