VOKSENTURN

I MIDTBYEN OG GRANÅSEN

Har du drømt om å lære å slå hjul, stå på hender og gjøre salto men dine foreldre meldte deg aldri på turn? Hos oss har du mulighet å lære dette i voksen alder. Vi har voksenturn partier fra 18 år, men våre eldste medlemmer på disse gruppene er mellom 50 og 60 år.  Her er alder ingen hindring. På våre voksenturnpartier skaper vi mestringsglede, selvfølelse og opplevelsesglede gjennom trening av grunnleggende turn og basiselementer på alle nivåer. Alle skal få utfordringer uansett om du har turnet før eller ikke. 

Semesteret starter i uke 36 og avsluttes i uke 50

Pris pr. semester: kr 1900,-

Påmelding til høstens grupper åpner 17. juni kl12:00

VOKSENTURN MED BARN

I GRANÅSEN

Har du kunne tenkt deg å lære å slå hjul, stå på hender eller ulike saltoer? Hos oss har du mulighet til å lære dette i voksen alder, også sammen med ditt barn. I dette partiet legger vi til rette for at alle kan lære seg turnelementer uavhengig av alder og nivå. Her er ingen alder en hindring. Alle vil ha en forutsetninger for å skape bevegelsesglede og mestringsfølelse gjennom grunnleggende turn og basiselementer. På dette partier vil barna gjøre samme som voksne med tilpasset øvelser, slik at alle sammen kan lære seg samme turnøvelser.

Semesteret starter i uke 36 og avsluttes i uke 50

Pris pr. semester: kr 2150,-

Påmelding til høstens grupper åpner 17. juni kl12:00

MOSJON GYMX

I MIDTBYEN

Mosjons partiene er et tilbud til deg som er fra 50 år og eldre og som ønsker å trene forskjellige former for aerobic, styrke, koordinasjon og bevegelser sammen andre voksne. Vi bruker konseptet Gym X som er en  fellesbetegnelsen for alle mosjons- og treningsaktiviteter for ungdom, voksne og godt voksne fra NGTF. Deltakere som er med på våre mosjons partier er også velkommen til å delta på sosiale aktiviteter for voksne og ikke minst stevner i både inn og utland.

Semesteret starter i uke 35 og avsluttes i uke 50

Pris pr. semester: kr 1050

Påmelding til høstens grupper åpner 157. juni kl12:00