Våre aktiviteter og tilbud i september

OPPSTART FOR VÅRE BARNE-, UNGDOM- OG VOKSENPARTIER
Dato: 3.-8. september

3.-8. september starter høstsemesteret for våre barne-, ungdom- og voksenpartier. Våre familie- og egentreningstimer starter opp lørdag 8. september.

Datoer for våre familie- og egentreningstimer i september:

• 8. september
  • 15. september
  • 29. september

TURN KVINNER DELTAR I FIG NR. 2 PÅ NORDSTRAND
Dato: 7.-9. september

7.-9. september reiser 9 av våre gymnaster fra Turn kvinner til Nordstrand for å delta i FIG nr. 2.

TROPP DELTAR I NM NASJONALE KLASSER OG TEAMGYM SR. I BERGEN
Dato: 7.-9. september

7.-9. september reiser 15 av våre gymnaster fra Tropp til Bergen for å delta i NM Nasjonale klasser og teamgym sr.

NM SENIOR I TRONDHEIM SPEKTRUM
Dato: 22-23. september

22.-23. september inviterer Trondhjems Turnforening i samarbeid med NGTF til Norgesmesterskap for Turn kvinner og Turn menn senior i Trondheim Spektrum. Under NM senior får du se gymnaster som har deltatt både i EM, VM, OL og Word Cup konkurrere i en av verdens vanskeligste idretter; apparatturn.

REGIONAL TROPPSKONKURRANSE I HUSEBYHALLEN
Dato: 29.-30. september

29.-30. september inviterer vi til regional konkurranse i troppsgymnastikk i Husebyhallen.

Informasjon og påmelding for våre medlemmer

Informasjon og påmelding for klubbene

KLUBBKONKURRANSE 17.-18. MARS I MIDTBYEN
Dato: 17.-18. marsTrondhjems Turnforening inviterer til klubbkonkurranse lørdag og søndag 17.-18. mars i Midtbyen. Under klubbkonkurransen vil alle deltakere få muligheten til å vise frem det de har lært på høstens partier og grupper. Alle partier og grupper vil øve på øvelser (fra nivå 1-3) til konkurransen i ukene før klubbkonkurransen arrangeres. Deltakerne velger selv hvilke apparater de ønsker å stille i under konkurransen.Lesmer_mindreEurogym arrangeres 15.-19. juli 2018 i Liege, Belgia.Eurogym arrangeres 15.-19. juli 2018 i Liege, Belgia.Eurogym arrangeres 15.-19. juli 2018 i Liege, Belgia.