Våre aktiviteter og tilbud i mai

PÅMELDING TIL HØST- OG VÅRSEMESTERET
Dato: 2., 9. og 22. mai

• 2. mai kl. 12.00* åpner påmeldingen til våre barne- og ungdomspartier som har trening fra mandag- torsdag i Apparathallen. Påmeldingen åpner kun for gymnaster som har deltatt på vårsemesterets partier i Apparathallen (NB: gjelder ikke for deltakere på voksenturn eller ekstra dag-partiet).
  • 9. mai kl. 12.00* åpner prioritert påmelding for våre medlemmer.
  • 22. mai kl. 12.00* åpner påmeldingen for nye medlemmer.

* For å kunne benytte deg av fortrinnsretten må medlemskontigenten for år 2018 være betalt.

NORGES CUP NR. 2 FOR TURN KVINNER
Dato: 4.-6. mai

5 av våre gymnaster fra Turn kvinner reiser til Asker for å delta i Norges Cup nr. 2.

NM NASJONALE KLASSER JR.
Dato: 4.-6. mai

20 av våre gymnaster fra Tropp reiser til stag for å delta i NM Nasjonale klasser jr.

UNNI OG HARALDS POKALER
Dato: 11.-13. mai

Flere av våre gymnaster fra Turn kvinner og Turn menn reiser til Oslo for å delta i Unni og Haralds pokaler

17. MAIFEIRING I TURNHALLEN I MIDTBYEN
Dato: 17. mai

Vi inviterer store og små til å feire 17. mai med oss i turnhallen i Midtbyen.

Program

Kl. 08.30-15.00: Turnkaféen er åpen, og det vil være salg av is, pølser, kaker, brus og kaffe. Betaling med vipps eller kontanter.

Kl. 12.45: Vi møtes ved scooterparkeringen i Tinghusgata (på baksiden av turnhallene), og går samlet i borgertoget. Vi ser frem til å vise frem mange kule turntriks i årets borgertog. Hvilke turntriks vil du vise frem? 🙂

MINITURNKURS
Dato: 21. mai – 16. juni

Fra uke 21-24 tilbyr vi intensivkurs i turn. Kursene varer i 4 uker, og har trening 1 dag i uken.

ROLA TURNFESTIVAL
Dato: 25.-27. mai

23 av våre gymnaster fra Tropp reiser til Asker for å delta på Rola Turnfestival.

FIG NR. 1 FOR TURN KVINNER
Dato: 25.-27. mai

8 av våre gymnaster fra Turn kvinner reiser til Asker for å delta i FIG nr. 1.

KLUBBKONKURRANSE 17.-18. MARS I MIDTBYEN
Dato: 17.-18. marsTrondhjems Turnforening inviterer til klubbkonkurranse lørdag og søndag 17.-18. mars i Midtbyen. Under klubbkonkurransen vil alle deltakere få muligheten til å vise frem det de har lært på høstens partier og grupper. Alle partier og grupper vil øve på øvelser (fra nivå 1-3) til konkurransen i ukene før klubbkonkurransen arrangeres. Deltakerne velger selv hvilke apparater de ønsker å stille i under konkurransen.Lesmer_mindreEurogym arrangeres 15.-19. juli 2018 i Liege, Belgia.Eurogym arrangeres 15.-19. juli 2018 i Liege, Belgia.Eurogym arrangeres 15.-19. juli 2018 i Liege, Belgia.