Våre aktiviteter og tilbud i februar

FAMILIETIMER I MIDTBYEN
Dato: 3., 10. og 24. februar

Lørdag 3., 10. og 24. februar ønsker vi velkommen til våre familietimer i gymsalen i Midtbyen, hvor vi vil ha drop in-timer for små og store fra kl. 14.30-15.30. Under familietimene vil det være mulig å kjøpe seg noe godt å drikke og spise i turnkaféen.

Lesmer_mindre

 


SPLITT JR. 2018 I STEINKJERHALLEN
Dato: 2.-4. februar

25 av våre gymnaster reiser sammen med våre trenere til Steinkjer for å være med på Splitt JR. 2018, som er en treningssamling for barn og ungdom som går i 5.-7. klasse.

Lesmer_mindre

 


REGIONAL SAMLING TURN MENN
Dato: 2.-4. februar

2.-4. februar er det klart for regional samling for Turn menn, som arrangeres av NGTF v/regionsansvarlig. Vi ønsker alle gymnaster og trenere i Region midt velkommen til samling i Apparathallen i Midtbyen!

Lesmer_mindre

 


REGIONAL TROPPSKONKURRANSE I HUSEBYHALLEN
Dato: 17.-18. februar

Vi inviterer til regional konkurranse i troppsgymnastikk for rekrutt, junior og senior i Nasjonale klasser søndag 18.02.18 i Husebyhallen. Alle våre medlemmer som er 11 år + (eller som fyller 11 år i år 2018) kan delta på denne konkurransen.

Lesmer_mindre

 


BRUTTOSAMLING JUNIOR OG SENIOR – LANDSLAG TROPPSGYMNASTIKK
Dato: 16.-18. februar

6 av våre gymnaster reiser sammen med hovedtrener for tropp Inga og trener Nils til Holmen for å være med på uttakssamlingen. Dette blir en veldig spennende samling, og vi ønsker dere lykke til!

Lesmer_mindre

 


FAMILIEDAGER I VINTERFERIEN
Dato: 23.-25. februar

I vinterferien gjentar vi suksessen og arrangerer på nytt familiedager i hallen i Granåsen, hvor vi vil ha drop in-timer for små og store fra kl. 10.00-14.00 fredag-søndag.

Lesmer_mindre

Følg oss på sosiale medier!

Instagram LinkedIn Facebook