Bursdagsfeiring

Feir bursdagen din hos Trondhjems Turnforening nettside.jpg

ØNSKER DU Å FEIRE BURSDAGEN DIN HOS OSS?

Inviter venner og familie til en uforglemmelig bursdagsfeiring i våre haller. Vi tilbyr bursdagsfeiringer i:

• Hallen i Granåsen (trykk HER for å lese mer)
  • Gymsalen i Midtbyen (trykk HER for å lese mer)
  • Apparathallen i Midtbyen (trykk HER for å lese mer)

NB: Som følger av virussituasjon vil vi kun tilby et begrenset antall bursdagstider i perioden 5. september – 5. desember.

BOOKING AV BURSDAG

Du kan booke bursdagsfeiringen med vipps ved å gjøre følgende:

1. Les informasjonen om den aktuelle bursdagsfeiringen du ønsker å booke før du foretar selve bookingen.
  2. Trykk på “betal”-knappen, og søk på Trondhjems Turnforening/vippsnr. 71498.
  3. I menyen velger du den hallen du ønsker å feire bursdagen i. Du vil nå se våre bursdagstider, og kan booke ledige tidspunkt i menyen. Bookingen er først registrert når du har gjennomført betalingen.
  4. Oppgi fullt navn, telefonnummer og e-postadresse når du gjennomfører betalingen. I kommentarfeltet oppgir du bursdagsbarnets navn, alder, antall bursdagsgjester og en kort beskrivelse av ønsker bursdagsbarnet har for treningen.
  5. Når du har gjennomført betalingen vil du finne bookingbekreftelsen i vipps under “profil”-kategorien når du trykker på “kvitteringer”.

Avbestilling
  • Vi refunderer avgiften for bursdagsfeiringer som avbestilles minimum 9 dager før gjennomføringsdato (det trekkes fra et administrasjonsgebyr på 200,-). Avbestillingen må sendes på e-post til tt@trondhjemsturn.no.
  • Ved kansellering av bursdagsfeiringer 9 dager eller mindre før gjennomføringsdato kan vi booke om bursdagsfeiringen dersom avbestillingen skyldes forhold du ikke kan rå over. Dette gjelder for eksempel på grunn av at bursdagsbarnet har blitt syk, at man har havnet i uforskyldt karantene eller lignende. Dokumentasjon må kunne fremvises på forespørsel.