Bursdagsfeiring

VI HAR DESSVERRE INGEN LEDIGE BURSDAGSFEIRINGER HØSTEN 2022

Inviter venner og familie til en uforglemmelig bursdagsfeiring i våre haller.
Vi tilbyr bursdagsfeiringer i:

 • Hallen i Granåsen 
 • Gymsalen i Midtbyen
 • Apparathallen i Midtbyen

Bursdagsfeiring i Granåsen

Vi tilbyr bursdagsfeiring i turnhallen i Granåsen på lørdager. Se datoer og ledige tidspunkt litt lengre ned på siden.

Bursdagen varer i 1,5 time, og det vil være full fart og aktivitet i turnhallen gjennom hele bursdagen. Feiringen organiseres av vår bursdagsvert (med unntak av eventuell gaveåpning).

Møt opp utenfor kjellerinngangen vår sammen med gjestene til det tidspunktet du har booket. Bursdagen starter med velkomst og friturn (og en del nødvendige drikkepauser). Etter en times tid samler bursdagsverten gjestene i en sirkel i hallen, slik at dere kan organisere gaveåpning om dere ønsker det. Vi kan varmt anbefale “flasketuten-peker-på” som pakkelek. Dersom vi ser at det blir litt tid til overs så legger vi opp til mer aktivitet.

Det er ikke bespisningsmuligheter i hallen, så vi anbefaler at du lager goodiebags med kake/muffins, pizzasnurr, en liten drikke og/eller godteri som du deler ut til bursdagsgjestene når bursdagen er ferdig og alle har kommet seg ut av garderoben.

Pris:

1800,-

Antall gjester:

Maks 20 gjester, alternativt en hel skoleklasse. Gjestenes foresatte kan ikke oppholde seg i hallen.

Pakkeliste for bursdagen

 • En stor pose til oppbevaring av gaver (f.eks en IKEA-pose)
 • Egen flaske dersom dere ønsker å ha “flasketuten-peker-på”
 • Goodiebags om dere ønsker å dele ut det etter at bursdagen er ferdig
 • Pass på at alle gjestene tar med seg egen drikkeflaske med vann!

Det er ingen ledige bursdagsfeiringer i Granåsen før nyttår


Bursdagsfeiring i Midtbyen

Vi tilbyr bursdagsfeiring i Gymsalen (og i turnkaféen) og i Apparathallen (og på Forturnerrommet/i turnkaféen). Se datoer og tidspunkt i oversikten nedenfor.

Bursdagsfeiring i Gymsalen (passer for barn under 9 år)

Under bursdagsfeiringen i gymsalen disponerer du både gymsalen (med komplett turnoppsett av apparater og utstyr) og vår nyoppussede turnkafé hvor du kan dekke opp til langbord.

Bursdagen starter med full fart og aktivitet (friturn) i turnhallen, som organiseres av vår bursdagsvert. Det legges opp til drikkepauser underveis.

Etter en times tid samler bursdagsverten gjestene i en sirkel i hallen, slik at dere kan organisere gaveåpning om dere ønsker det. Vi kan varmt anbefale “flasketuten-peker-på” som pakkelek. Dersom vi ser at det blir litt tid til overs så legger vi opp til mer aktivitet etter gaveåpningen, før det er klart for bespisning av medbrakt mat i turnkaféen. Bespisningen organiserer dere selv.

Pris:

2000,-

Antall gjester:

Maks 20 gjester, alternativt en hel skoleklasse. Gjestenes foresatte kan oppholde seg på galleriet eller i hallen.

Pakkeliste for bursdagen

 • En stor pose til oppbevaring av gaver (f.eks en IKEA-pose)
 • Egen flaske dersom dere ønsker å ha “flasketuten-peker-på”
 • Fat, kopper, servietter og eventuelt bestikk
 • Kaker, godterier og eventuell annen mat
 • Pass på at alle gjestene tar med seg egen drikkeflaske med vann!

Høsten 2022 har vi ledige bursdagsfeiringer i Gymsalen på følgende datoer og tidspunkt:

 • DET ER INGEN LEDIGE TIDER FOR BURSDAGSFEIRING FØR JUL

Bursdagsfeiring i Apparathallen

Bursdagsfeiringen starter med en time aktiv turning (friturn) i Apparathallen, før bursdagen avsluttes med god medbrakt mat/godis/snacks og eventuell gaveåpning i turnkaféen.

Vår bursdagsvert vil ta i mot dere når dere kommer. Bursdagsverten organiserer velkomst og aktiviteten i hallen. Bespisning og eventuell gaveåpning organiserer dere selv. Vi ønsker at det skal være minimum en voksen som kjenner barna/ungdommen som er tilstede i hallen.

Pris:

2200,-

Antall gjester:

Maks 20 gjester, alternativt en hel skoleklasse. Gjestenes foresatte kan oppholde seg i hallen.

Pakkeliste for bursdagen

 • En stor pose til oppbevaring av gaver (f.eks en IKEA-pose)
 • Fat, kopper, servietter og eventuelt bestikk
 • Kaker, godterier og eventuell annen mat
 • Pass på at alle gjestene tar med seg egen drikkeflaske med vann!

Høsten 2022 har vi ledige bursdagsfeiringer i Apparathallen på følgende datoer og tidspunkt:

 • Fredag 16. september fra kl. 18.00-20.00, og fra kl. 19.00-21.00. FULLBOOKET
 • Lørdag 17. september fra kl. 17.00-19.00. Bespisning i Forturnerrommet. FULLBOOKET
 • Fredag 21. oktober fra kl. 18.00-20.00. FULLBOOKET
 • Fredag 4. november fra kl. 18.00-20.00 FULLBOOKET
 • Fredag 18. november fra kl. 18.00-20.00 FULLBOOKET

Turnkaféen

Turnkaféen er stort sett åpen mandag-torsdag på kveldstid slik at man kan ta en nærmere titt på fasilitetene i forkant av bursdagen.

I vår nyoppussede turnkafé ligger alt til rette for et hyggelig måltid, hvor du blant annet har tilgang til kjøleskap, komfyr, kasseroller, kaffetrakter og vaffeljern.

Ønsker du å pynte før bursdagsfeiringen starter kan du møte opp 15 minutter tidligere (vær oppmerksom på at det kan pågå opprydding etter annen aktivitet/bursdag i det samme tidsrommet). Turnkaféen må være ferdig ryddet 15 minutter etter at bursdagen er ferdig. Vask over benkeplate og bord før du drar.

Forturnerrommet

Forturnerrommet ligger i 2. etg. over turnkaféen, og er foreningens “sammenkomstlokale”. I lokalet er det satt opp et stort langbord, hvor det er god plass til alle bursdagsgjester.

Ønsker du å pynte før bursdagsfeiringen starter kan du møte opp 30 minutter tidligere. Lokalet må være ferdig ryddet 15 minutter etter at bursdagen er ferdig. Vask over bord før du drar.

NB: Det er ingen kjøkkenfasiliteter i lokalet.

Booking av bursdag

Du kan booke bursdagsfeiring ved å sende en mail til tt@trondhjemsturn.no

 1. Oppgi fullt navn, telefonnummer og e-postadresse i forespørselen. Oppgi også bursdagsbarnets navn, alder og ønsket tidspunkt for feiringen (se tilgjengelige datoer lengre opp på siden). Oppgi samtidig hvor mange gjester dere planlegger å invitere. Vi tar kontakt med deg når vi har mottatt forespørselen din.
 2. Bookingen er i orden straks du har betalt vippsforespørselen vi sender deg.

Bursdagsinvitasjoner

 • Last ned invitasjon for bursdagsfeiring i Midtbyen HER (grønn invitasjon), HER (flerfarget invitasjon 2 stk.) og HER (flerfarget invitasjon 4 stk.).
 • Last ned invitasjon for bursdagsfeiring i Granåsen HER (grønn invitasjon), HER (flerfarget invitasjon 2 stk.) og HER (flerfarget invitasjon 4 stk.).

I invitasjonen fyller du først inn gjestens navn, deretter dag og dato, tidspunkt, telefonnummer og til slutt bursdagsbarnets navn.

Du kan gjerne printe ut to invitasjoner per A4-side.


Avbestilling

 • Vi refunderer avgiften for bursdagsfeiringer som avbestilles minimum 9 dager før gjennomføringsdato (det trekkes fra et administrasjonsgebyr på 200,-). Avbestillingen må sendes på e-post til tt@trondhjemsturn.no.
 • Ved kansellering av bursdagsfeiringer 9 dager eller mindre før gjennomføringsdato kan vi booke om bursdagsfeiringen dersom avbestillingen skyldes forhold du ikke kan rå over slik som at bursdagsbarnet har blitt syk. Dokumentasjon må kunne fremvises på forespørsel.