Regional troppskonkurranse

 

logo

 

Trondhjems Turnforening inviterer til regional konkurranse i troppsgymnastikk for rekrutt, junior og senior i Nasjonale klasser søndag 18.02.18.

Apparater det konkurreres i er trampett, tumbling og frittstående. Det er også mulighet for å delta med oppvisningstropp, hvis det er tropper som ikke ønsker bedømming.

Det deles​ ikke​ inn i klassene mix, kvinner og menn, verken i rekrutt, junior eller senior. Alle stiller mot alle innenfor samme aldersklasse. Dette for at konkurransen ikke skal bli for lang.

Konkurransen avholdes i Husebyhallen søndag 18.02.18.

 

PROGRAM

Komplett program for konkurransen finner du HER.

 

PÅMELDINGSFRIST FREDAG 26.01.18

Utfylt påmeldingsskjema sendes til ​may.roemen@gmail.com. Bindende påmelding. Refusjon kun ved legeerklæring. Ved påmelding og betaling etter fristen = alle avgifter x2. NB: Påmeldte lag som ikke har betalt får ikke stille i konkurransen.

Betaling​ gjøres til kontonummer ​4202 26 66147​, merk betalingen med regional troppskonk og klubb.

Deltakeravgift​: 450,-

 

BESPISNING

Vi tilbyr lunsjpakke på søndag med grov baguette, frukt og juice for kr 85,- . Middag​ ​(tacobuffet) og sosialt lørdag kveld 200,-. Mer informasjon om sosial aften kommer senere.

 

OVERNATTING

Vi tilbyr overnatting på Kolstad skole; lørdag til søndag for 250,- per natt med frokost (prisen er per person). Fra Åpen hall og bespisning vil vi reise oppover til Kolstad skole med AtB.

 

ÅPEN HALL

Åpen hall ​lørdag 11.00-15.00 i vår flotte Apparathall for 200,- per person inkludert lett lunsj.

 

MUSIKK OG VANSKESKJEMA

Vi ber om at alle lag sender inn musikk og vanskeskjema merket med lagets navn, troppsnavn, klasse og apparat til may.roemen@gmail.com innen 14. februar 2018. Det er også mulighet for å levere på konkurransedagen, men senest 2 timer før konkurransestart. Link til nyeste versjon av vanskeskjemaprogram fra forbundet: http://www.troppsgymnastikk.no/vanskeskjemaprogram

 

INVITASJON OG PÅMELDINGSSKJEMA

  • Last ned invitasjonen HER.
  • Last ned påmeldingsskjemaet HER.

 

Følg oss på sosiale medier!

Instagram LinkedIn Facebook