Parkour

Parkour er kunsten å overkomme hindringer (som et gjerde eller en vegg) for å komme seg fortest fra A til B. Denne bevegelsen skal være 3 ting:

  1. Trygg: Det er alltid alternativer tilpasset ditt eget ferdighetsnivå.
  2. Effektiv: Den perfekte gjennomføringen av teknikkene skal føre til at man har like mye eller mer fart og energi etter “trikset”.
  3. Flytende: Dette handler om å koble sammen triksene, slik at flere triks sammen ser ut som en bevegelse.

På partiet lærer man også Freerunning, som er ganske likt Parkour bortsett fra at man ikke nødvendigvis må komme seg fremover, men heller lage egne triks og trene på alle slags kombinasjoner og triks som benytter seg av omgivelsene.

Mesteparten av læringen vil skje gjennom samarbeid og forskjellige leker. Hovedmålene med økta er at vi er trygge og har det artig. Det vil være treninger både inne og ute.


STED

Vi tilbyr parkour i Midtbyen og Granåsen. I løpet av året har vi treninger både innendørs og utendørs.

Gymsalen i Midtbyen

Gymsalen.gif

Hallen i Granåsen

hall4

Treningsavgift

  • Treningsavgift for høstsemesteret: 2100,- (en dag i uken)/3500,- (to dager i uken). Ta kontakt med oss på e-post tt@trondhjemsturn.no dersom du ønsker å melde deg på flere partier, slik at vi får sendt deg en rabattkode for redusert treningsavgift.

Husk at du også må betale den årlige medlemskontigenten på 200,- for å kunne delta på våre aktiviteter.

Timeplan for høsten 2022 og våren 2023

Høstsemesteret starter opp i uke 35. Før du melder deg på et parti er det viktig at du leser informasjonen som står HER!

NB: Ved påmelding er det barnet/ungdommen du skal melde på. Det er mulig å velge et parkour- eller 1.-4. klasseparti som treningsparti nummer to.

Partier i Midtbyen

Partier i Granåsen

Tirsdager
P190
9-11 år kl. 19.00-20.00 | FULLT
P191 12 år kl. 20.00-21.00 | FULLT

Torsdager
P290
10-12 år kl. 20.00-21.00 | FULLT
P291 12 år + kl. 21.00-22.00

Er partiet du ønsker å melde deg på fullt? I så fall kan du sette deg opp på ventelisten til partiet ved å registrere en påmelding.

Trykk HER for å gå til samlet timeplan og påmelding for alle våre partier.