Om oss

Trondhjems Turnforening ble stiftet i 1858, og er landets fjerde eldste idrettsforening. Vi har holdt til i Prinsensgaten siden 1863, og driver fortsatt deler av vår virksomhet i den opprinnelige turnhallen. Dette er forøvrig landets eldste idrettsbygg som er bygget for idretten, og som fremdeles huser idretten.

Vi har medlemmer fra 1-90 år, og er den foreningen med lengst tradisjon med trening av barn og unge i Trondheim. I tillegg til våre to haller i Prinsensgaten 1A i midtbyen, har vi en hall i Toppidrettssenteret i Granåsen, som ble åpnet høsten 2013.

gamledager22


Styret i Trondhjems Turnforening

Styret


Administrasjonen

kari-e1369992920292

Kari Kvam

Daglig leder

Kari har vært turntrener i over 25 år. Hun har de siste 16 årene vært fast ansatt i Trondhjems Turnforening som daglig leder, og har også vært trener for flere av foreningens turngrupper. Kari er utdannet førskolelærer. I tillegg har hun topptrenerutdanning ved NTNU.

jorunn-e1370091063955

Jorun Marie Dahle Hals

Sportslig leder på bredde: Barn, Ungdom, Voksen og Mosjon

Jorun ble ansatt høsten 2012 som koordinator og hovedansvarlig for alle barne- og ungdomsgruppene, voksenpartiene og mosjonspartiene. Jorun er sportslig leder for alle breddegruppene.

Jorun har vært trener i over 20 år og har erfaring fra mange grener innen gymnastikk og turn. Hun har også vært forbundsdommer i Rytmisk gymnastikk i mange år, og har hatt verv både i krets og forbund. Jorun er Trener 1 kursholder og har mye utdanning innenfor idretten og gymnastikk- og turnforbundet. Hun har høyere utdanning fra blant annet “Idrett og samfunn” ved NTNU og Olympiatoppens Topptrenerutdannning ved NTNU.

Axel-e1370091015885.jpg

Svein Axel Wickstrøm

Hovedansvarlig Turn kvinner

Axel har vært trener i over 25 år, og har de siste 16 årene vært fast ansatt i Trondhjems Turnforening som trener for Turn menn. Han har nå tatt over ansvaret for Turn Kvinner. Axel er utdannet på idrettshøyskolen, og har i tillegg til sitt arbeid som trener også vært forbundsdommer i Turn menn. Axel har en stilling i Olympiatoppen som basistrener for toppidrettsutøvere.

Viorell Lataretu

Hovedtrener Turn menn

Viorell kommer fra Romania og har vært hovedtrener for Turn menn siden høsten 2014.
Han har selv vært på landslaget i Romania som junior gymnast. Viorell har også vært trener både for jenter og gutter – blant annet i USA.

 

Følg oss på sosiale medier!

Instagram LinkedIn Facebook