Trondhjems Turnforening

Trondhjems Turnforening ble stiftet i 1858, og er landets fjerde eldste idrettsforening. Vi har medlemmer fra 0-90 år, og er den foreningen med lengst tradisjon for trening av barn og unge i Trondheim. Foreningen er en ikke-kommersiell organisasjon som skal fremme idretten turn. Foreningen er til for og drives av meg og deg.

Ofte stilte spørsmål

Her er en oversikt over ofte stilte spørsmål. Fant du ikke svar på det du lurte på? Send oss gjerne en henvendelse ved å fylle ut kontaktskjemaet

Jobbe hos oss

HAR DU LYST Å STÅ PÅ HENDER I ARBEIDSTIDEN? HVA PASSER IKKE BEDRE ENN EN JOBB I TRONDHJEMS TURNFORENING?

Kontakt oss

Skal du ta kontakt med oss bruk gjerne våre kontaktskjemaer som du finner på vår nettside. Trenger du å ta en prat ta kom hjerne en tur innom på en kaffe. Om vi ikke er tilstede på kontoret så finner du oss sannsynligvis i en av hallene.

Medlem i Trondhjem Turnforening

Som medlem av foreningen kan du delta på foreningens partier, konkurranser og øvrige arrangementer. Medlemmer av foreningen vil også få fortrinnsrett ved påmelding til flere av våre aktiviteter (merk at noen av fortrinnsrettene vil kreve et aktivt medlemskap), medlemsforsikring samt mulighet til å benytte seg av rabattordninger hos oss og våre samarbeidspartnere. Som medlem betaler man en årlig medlemskontigent. Medlemskapet er personlig.