MIDT-SOMMER TURN

I uke 27 og 28 arrangerer vi gratis midt-sommer turn for barn og unge i Trondheim, som har lyst å fylle ferien med noen spreke og aktive ferieminner. Igjennom Sparebank1smn og OBOSjubel har vi fått totalt 75 000,- som skal brukes på turnaktiviteter. Dagene deles opp i to fra kl. 10.00 - 11.30 og fra kl. 12.30 - 14.00 vi vil her sette opp forskjellige typer aktiviteter som passer forskjellige aldere og interesser. Det vil bli servert frukt og drikke i pausen. 

Alle som ønsker å delta må melde seg på aktivitetene de ønsker. Da dette er innendørs aktiviteter er det begrensede plasser. Hvert barn kan melde seg på maks 6 aktiviteter pr. uke. 

Påmelding åpner 15. juni

ANDRE NYHETER

Regionskonkurranse i turn

30. september - 1. oktober arrangerer Trondhjems Turnforening regionskonkurranse i turn for gutter og jenter i Rosenborghallen.

Drop-in timer på lørdager

Da åpner vi vårt populære tilbud Drop- in timer på lørdager igjen. Fra uke 37 er det drop-in på utvalgte lørdag for hele familien både i gymsalen i Midtbyen og i Granåsen. Velkommen.

Ledige plasser

Etterspørselen for turn 1-4 klasse er stor, vi har derfor opprettet ett nytt parti  for denne aldersgruppen i Granåsen på lørdager. Vi har også noen ledige plasser på bland annet familieturn, dette er ett tilbud til barn fra 6 - 13 år som ønske å trene turn sammen en voksen. For flere ledige timer se våre timeplaner.