Medalje i NM junior

Vi gratulerer Noah Støvne-Bjørnsen med 3. plass og bronsje medalje i skranke i NM junior. NM ble i helga arrangert av Oslo Turnforening og vi stilte med to deltakere. Truls Lian og Noah gjennomførte en veldig bra konkurranse i sitt første junior NM. Sammenlagt ble Truls nr 31 og Noah nr 11 i et NM med 50 deltakere. Vi gratulerer begge guttene og trenerteamet med super innsats og flotte resultater. 

ANDRE NYHETER

Regionskonkurranse i turn

30. september - 1. oktober arrangerer Trondhjems Turnforening regionskonkurranse i turn for gutter og jenter i Rosenborghallen.

Drop-in timer på lørdager

Da åpner vi vårt populære tilbud Drop- in timer på lørdager igjen. Fra uke 37 er det drop-in på utvalgte lørdag for hele familien både i gymsalen i Midtbyen og i Granåsen. Velkommen.

Ledige plasser

Etterspørselen for turn 1-4 klasse er stor, vi har derfor opprettet ett nytt parti  for denne aldersgruppen i Granåsen på lørdager. Vi har også noen ledige plasser på bland annet familieturn, dette er ett tilbud til barn fra 6 - 13 år som ønske å trene turn sammen en voksen. For flere ledige timer se våre timeplaner.