Last ned komplett program ved å trykke HER!


Transport og kartoversikt

Trondheim Spektrum ligger i Klostergata 90. Dersom du benytter deg av buss vil vi anbefale at du tar bussen til Samfundet. Fra bussholdeplassen kan du gå langs Nidelva eller klostergata. Ved kjøp av voksenbillett hos ATB kan du ta med deg inntil fire barn (opp til 15 år) gratis på bussen.

Vi gjør oppmerksom på at det er et begrenset antall parkeringsplasser i området.

Oversikt over parkeringsanlegg i området

Overnattingsmuligheter

Vi har valgt Scandic hotell Lerkendal som stevnehotell. Hotellet ligger som en del av Lerkendal Stadion er på 14. etasjer og har flott utsikt over Trondheim. Hotellet ligger 2,1 km fra konkurransearenaen, det er mulig å ta rutebuss til studentersamfunnet og gå derifra.


Tiltak i forbindelse med coronaviruset

For å verne mot og begrense eventuell smittespredning vil vi følge folkehelseinstituttets og kommunens råd og retningslinjer. Arrangementet vil gå som normalt så lenge det ikke kommer nye retningslinjer eller pålegg fra kommune eller andre offentlige instanser.

Hvordan unngå smitte

Det er viktig at alle gjør en felles innsats og følger rådene om god hånd- og hostehygiene. I alle haller vil det være desinfeksjonsmiddel beregnet for hender tilgjengelig. Utstyr og kritiske punkter vil bli vasket regelmessig.

Vil det oppstå situasjoner vil vi ha god kontakt med sertifisert helsepersonell og ansvarlige i kommunen.

Vi ber også om at gymnaster, trenere eller andre som har oppholdt seg på steder med stor smitterisiko ikke deltar på arrangementet.
Les informasjonen fra folkehelseinstituttet HER.


Live streaming


Apparater og utstyr som selges etter konkurransen


For utøvere og klubber


Sponsorer

Vi ønsker å rette en stor takk til alle sponsorer. Ved å trykke på logoen kan du lese mer om hva sponsorene tilbyr.