Trondhjems Turnforening, i samarbeid med NGTF, inviterer alle til kvalifiseringskonkurranse og Norgesmesterskap i Troppsgymnastikk Nasjonale klasser miks og menn junior.

Tidsplan

Tidsplanen publiseres om kort tid.

Overnattingsmuligheter

Vi har valgt Scandic hotell Lerkendal som stevnehotell. Hotellet ligger som en del av Lerkendal Stadion er på 14. etasjer og har flott utsikt over Trondheim. Hotellet ligger 2,1 km fra konkurransearenaen, det er mulig å ta rutebuss til studentersamfunnet og gå derifra.

Transport og kartoversikt

Trondheim Spektrum (Nidarøhallen) ligger i Klostergata 90. Dersom du benytter deg av buss vil vi anbefale at du tar bussen til Samfundet. Fra bussholdeplassen kan du gå langs Nidelva eller klostergata. Ved kjøp av voksenbillett hos ATB kan du ta med deg inntil fire barn (opp til 15 år) gratis på bussen.

Vi gjør oppmerksom på at det er et begrenset antall parkeringsplasser i området.

Apparater og utstyr som selges etter konkurransen

For utøvere og klubber

Sponsorer

Vi ønsker å rette en stor takk til alle sponsorer. Ved å trykke på logoen kan du lese mer om hva sponsorene tilbyr.