Min medlemsprofil

Grasrotandelen

Som de fleste andre idrettslag og foreninger er vi avhengig av inntekter for å kunne drive våre aktiviteter. Vi setter derfor stor pris på at alle våre medlemmer med familie velger å gi sin grasrotandel til foreningen. Du kan enkelt bidra ved å registrere deg elektronisk.

Foreningens kleskolleksjon

Trykk her for å se kleskolleksjonen

Foreningens kleskolleksjon kan kjøpes hos G-sport Lefstad i Munkegata 44. Som medlem av foreningen får du 30 % rabatt på varer fra CRAFT (gjelder kun hos G-sport Lefstad).

Ved å bli fordelskunde hos G-sport og G-max får du dessuten 10 % rabatt på alle ordinære varer. Bli fordelskunde ved å registrere deg HER!

FORENINGENS KLUBBDRAKTER FOR JENTER/DAMER

Våre nye og flotte klubbdrakter for jenter/damer kan bestilles med vippsnummer 71498. Ta kontakt med administrasjonen om du ønsker mer informasjon om turndraktene.

Rabatt hos Flügger farve

Hos Flügger farve får du 20 % rabatt på hyllepris når du oppgir foreningens navn i kassen.

Flügger farve finner du på Tiller, rett over veien for City syd. Adresse: Østre Rosten 37, 7075 Tiller.