Min medlemsprofil

Grasrotandelen

Som de fleste andre idrettslag og foreninger er vi avhengig av inntekter for å kunne drive våre aktiviteter. Vi setter derfor stor pris på at alle våre medlemmer med familie velger å gi sin grasrotandel til foreningen. Du kan enkelt bidra ved å registrere deg elektronisk.

Foreningens kleskolleksjon og turndrakter

Trykk her for å se kleskolleksjonen

Foreningens kleskolleksjon kan kjøpes hos G-sport Lefstad i Munkegata 44. Som medlem av foreningen får du 30 % rabatt på varer fra CRAFT (gjelder kun hos G-sport Lefstad).

Ved å bli fordelskunde hos G-sport og G-max får du dessuten 10 % rabatt på alle ordinære varer. Bli fordelskunde ved å registrere deg HER!

Dersom du ønsker å kjøpe turndrakt fra foreningen ber vi deg om å ta kontakt med administrasjonen for mer informasjon om våre turndrakter.