Juleshow 10. desember

Trondhjems Turnforening inviterer til et forrykende juleshow søndag 10. desember fra kl. 12.00-14.00 i Trondheim Spektrum (hall D). Temaet for årets juleshow er POP MUSIC!

Dørene åpner kl. 11.00. Oppmøte senest kl. 11.45. Under juleshowet vil våre fantastiske medlemmer vise frem det de har lært på høstens partier og grupper. Ta med foreldre, søsken, besteforeldre og venner for å se på. Kanskje kommer Turnnissen med sine hjelpere for å vise seg frem i år også?

Inngang: 150,- for voksne (16 år +). Gratis inngang for barn og foreningens medlemmer. På foreldre- og barnpartiene kan hvert barn ha med seg én voksen som får gratis inngang til juleshowet.

Parkering: På grunn av ombygging i området rundt Trondheim Spektrum vil det være begrenset fremkommelighet med bil. Det vil være omdirigering ved Coop Prix, og det er kun beboere, handicapede og de som jobber på juleshowet som får gjennomkjøring. Det vil IKKE ikke være anledning til å sette av gymnaster ved Ilen kirke.

Alle parkeringsplasser vil fortrinnsvis være reservert til handicapparkering. Vi ber de som har behov for parkering om å ta kontakt med foreningen per e-post (tt@trondhjemsturn.no) slik at vi kan sørge for at dere får tildelt egen parkeringsplass.

Alternative parkeringsplasser: oversikt over alternative parkeringsplasser i byen.

TT_parkering

Buss: vi anbefaler alle å ta bussen til juleshowet. Ved kjøp av voksenbillett hos ATB kan man ha med seg inntil fire barn gratis på bussen.

Syklende: syklende må i byggeperioden parkere syklene sine på indre bane på Trondheim Stadion (del nærmest Trondheim Spektrum). Den daglige sykkelparkeringen kan ikke brukes.

Gående: Oversikt over gangveier til Trondheim Spektrum.

 

TT_gående

 

Billettsalg: Du kan forhåndskjøpe billetter til juleshowet med vipps. Billetten innløses ved å vise gyldig kvittering fra vipps i turnkaféen i midtbyen (fra uke 47), i granåsen (i uke 49) eller i billettområdet før showet starter. I midtbyen vil det være mulig å kjøpe billetter kontant. Det vil også være mulig å kjøpe billetter med kort, kontanter eller vipps ved døren på showdagen. Vi anbefaler at alle forhåndskjøper og innløser billettene før selve showdagen for å slippe unødvendig kø.

Fremgangsmåte ved kjøp av billetter med vipps
1)      Klikk på «kjøp noe»-knappen.
2)      Søk og klikk på Trondhjems Turnforening.
3)      Klikk på “juleshow”-knappen før du trykker på (+) for å velge antall voksenbilletter (16 år +) du ønsker å kjøpe.
4)      Klikk på handlekurven for å gjennomføre betalingen.

Før showet starter vil det være en stand inne i hall D hvor det vil være mulig å kjøpe diverse klesartikler. I tillegg kan man kjøpe seg noe enkelt å spise i kiosken som ligger utenfor hallen.

kostymer2

Følg oss på sosiale medier!

Instagram LinkedIn Facebook