Informasjon om vårsemesteret

SEMESTEROPPSTART

Vårsemesteret starter opp i uke 2, og avsluttes i uke 17 (30. april for mandagspartiene). Det er ikke treninger i vinterferien og påskeferien.

77.jpg

 

NYHETER FOR VÅRSEMESTERET

Vi innfører et nytt nivå 3 på våre turnpartier. Du finner mer informasjon om hva våre gymnaster skal lære samt mestre på hvert enkelt nivå HER. For alle våre turn- og trampolinepartier vil vi nå tilby alle nivåer (nivå 1-3 for turnpartier og nivå 1-2 for trampolinepartier) på samme parti. Du kan derfor melde deg på alle partier som er satt opp for din aldersgruppe. Alle våre gymnaster vil motta en skriftlig tilbakemelding med anbefaling av videre nivå når semesteret avsluttes.

Til vårsemesteret starter vi opp egne turnpartier med trampolinedel for barn i alderen 1-9 år på fredager og lørdager i Granåsen. I tillegg vil vi nå tilby enda flere Apparatturn- og troppspartier i Midtbyen.

Vi tilbyr også faste tidspunkt for bursdagsfeiring i hallene.

00.jpg

 

FORHÅNDSPÅMELDING TIL VÅRSEMESTERET

Forhåndspåmeldingen til vårsemesteret åpner 11. desember kl. 21.00 på vår påmeldingsside. Du må ha gyldig medlemsskap for år 2017 for å kunne benytte deg av forhåndspåmeldingen.

Når du har kommet til påmeldingssiden for partiet du ønsker å melde deg på må du logge deg inn med brukernavn og passord. Før du melder deg på vårsemesteret må du generere nytt passord HER. For å motta passordet må du skrive inn den samme e-posten som du oppga når du ble medlem i foreningen (du skal ha mottatt en e-post med informasjon om forhåndspåmeldingen til denne e-postadressen). Dersom du har registrert den samme e-postadressen på flere brukere (for eksempel søsken) i vårt påmeldingssystem vil du motta alle brukernavnene i samme e-post.

Vi anbefaler deg å generere nytt passord i god tid før påmeldingen åpner. Du er påmeldt når du har mottatt en ordrebekreftelse på at treningsavgiften for partiet er betalt.

Påmeldingen åpner for nye medlemmer 17. desember kl. 21.00

55.jpg

 

BETALING AV MEDLEMSKONTIGENTEN

Dersom du allerede er medlem av foreningen vil du motta en betalingslink for medlemskontigenten i uke 1 (år 2018). Denne må betales før du møter opp til første treningsdag. Nye medlemmer betaler medlemskontigenten samtidig som at de melder seg på vårsemesterets partier og grupper.

 

Følg oss på sosiale medier!

Instagram LinkedIn Facebook