Trondhjems Turnforening

Om foreningen
Trondhjems Turnforening ble stiftet i 1858, og er landets fjerde eldste idrettsforening. Vi har holdt til i Prinsens gate siden 1863, og driver fortsatt deler av vår virksomhet i den opprinnelige turnhallen.
Vi har medlemmer fra 0-90 år, og er den foreningen med lengst tradisjon for trening av barn og unge i Trondheim. I tillegg til våre to haller i Prinsens gate 1A i Midtbyen, har vi en hall i Toppidrettssenteret i Granåsen.
Hjertelig velkommen til oss og våre turnhaller ♥
Hva vil det si å være en forening?
Foreningen er en ikke-kommersiell organisasjon som skal fremme idretten turn. Foreningen er til for og drives av meg og deg.
Vi tilbyr turn for alle, lengst mulig!
Sammen har vi besluttet at vi skal tilby turn for alle, lengst mulig!
Verdigrunnlaget
Vi har også blitt enige om et felles verdigrunnlag, som vi alltid skal følge og jobbe etter. Våre verdier er; tilhørighet, glede, ambisiøs, inkluderende, nytenkende, stolt.
Det gode trenings- og konkurransemiljøet
Vi har alle en plass i foreningen, og vi heier på hverandre. Sammen skaper vi et trygt, inkluderende og positivt trenings- og konkurransemiljø hver eneste dag!
Vår lille ordbok
Det kan være at du møter på ord og uttrykk i foreningen som du er usikker på hva betyr. Derfor har vi laget en liten ordbok med ord og uttrykk vi vet det er mange som lurer på.
Medlemskontigent: En årlig kontigent som betales for å være medlem i foreningen.
Treningsavgift: En avgift som betales hvert semester for de som deltar på faste treninger.
Egenandel: En andel av en avgift som betales i forbindelse med deltakelse på en konkurranse, stevne eller et arrangement. Resterende del av avgiften dekkes av foreningen.
Medlemssystem: alle idrettsklubber eller -foreninger er pålagt å bruke et medlemssystem som er godkjent av NIF. Medlemssystemet leveres av en tredjepart, som også står for drift og vedlikehold av systemet.
Har du møtt på flere ord og uttrykk hos oss som du ikke vet betydningen av? Send oss en e-post til tt@trondhjemsturn.no for å spørre da vel. Så kan vi samtidig utvide ordboken vår 🙂