Familietimer

Bli med på familietime (drop in)

Familietimer starter opp i februar

Vi ønsker velkommen til familietimer (drop in) på utvalgte lørdager. Familietimene finner sted i gymsalen i Midtbyen og i turnhallen i Granåsen.

I turnhallen vil det være tilrettelagt for at små og store kan ha et høyt aktivitetsnivå gjennom å utforske og bruke utstyret i hallen. Vi vil ha flere poster og stasjoner hvor barna fritt kan velge sine favorittaktiviteter.

Det vil være en trener i hallen som kan veilede både små og store som ønsker det.

I Midtbyen vil det være mulig å kjøpe nystekte vafler, kaffe og saft i vår turnkafé!

PS: Familietimen i gymsalen passe best for barn opp til 10 år, mens familietimen i Granåsen passer godt for alle aldersgrupper.

Pris: 80,- for medlemmer og 120,- for ikke-medlemmer

Hvert barn/ungdom kan ha med seg én voksen som får gratis adgang i hallen. Barn (10 år +) og ungdom kan være i hallen uten følge av voksne.

Datoer og tidspunkt for vårens familietimer

Midtbyen

• Tider og påmeldings linker legges ut fortløpende fra uke 3

Granåsen

• Tider og påmeldings linker legges ut fortløpende utover våren

Under familietimen er alt tilrettelagt for aktivitet og kvalitetstid med familien din!

Vilkår

All aktivitet under våre familietimer foregår på eget ansvar. Ønsker du å være forsikret under våre familietimer må du være medlem i foreningen. Du kan melde deg inn i foreningen HER.

Vi refunderer ikke deltakeravgiften for deltakere som ikke møter opp.

Velkommen skal dere være