Friturn 8 år + (drop in)

På lørdager arrangerer vi FRITURN 8 år + (drop in)  fra kl. 14.00-15.00 i Apparathallen i Midtbyen. Timen passer godt for deg som ønsker å trene friturn, uavhengig av hvilket nivå du er på. Ta gjerne med deg en venn på våre friturntimer.

Timen starter med en kort felles oppvarming, før alt ligger til rette for at du kan øve på dine turntriks (og kanskje lære noen nye?). Det vil være trenere i hallen som bistår med veiledning for de som måtte ønske det.

Under friturntimen vil det være mulig å kjøpe seg noe godt å spise og drikke i turnkaféen. Kombiner gjerne timen med en hyggelig lørdagstur i Midtbyen 🙂

PRIS

75,- per deltaker (gjelder også for voksne). Betales med Vipps #71498

All aktivitet under våre friturntimer foregår på eget ansvar. Ønsker du å være forsikret under våre friturntimer må du være medlem i foreningen. Du kan melde deg inn i foreningen HER.

DATOER FOR VÅRE FRITURNTIMER (HØSTSEMESTER 2019)

• 17. august
  • 31. august
  • 7. september
  • 14. september
  • 21. september
  • 5. oktober
  • 19. oktober
  • 2. november
  • 9. november
  • 16. november
  • 23. november
  • 30. november

DU KAN BOOKE VÅRE FRITURNTIMER MED VIPPS #71498:

1. Trykk på “betal”-knappen, og søk på Trondhjems Turnforening
  2. I menyen velger du kategorien “Drop in friturn i Apparathallen”. Du vil nå se våre friturntimer, og kan booke den friturntimen du ønsker å være med på. Bookingen er først registrert når du har gjennomført betalingen.
  3. Ordrebekreftelsen må fremvises ved inngang til hallen.

Vi gjør oppmerksom på at vi har et begrenset antall plasser på hver enkelt friturntime. Vi anbefaler derfor at du booker plass i god tid før friturntimen starter.

Vi refunderer ikke deltakeravgiften for deltakere som ikke møter opp på våre friturntimer.

Apparathallen

FOTO: Apparathallen