Har du spørsmål?

Om våre partier

Ta en titt på våre partisider eller påmeldingsside. På disse sidene finner du blant annet timeplaner, informasjon om våre partier, påmeldingsside og en komplett oversikt over alle treningsdager.


Om oppstart på nytt parti

Vi har samlet informasjonen du trenger å vite før du møter opp første treningsdag HER.


Om ditt medlemsskap, dine partier og betalinger

Alt du trenger å vite om ditt medlemskap, dine partier og betalinger finner du på din medlemsprofil. Nedenfor påloggingsfeltet kan du trykke på “glemt brukernavn/passord” dersom du har behov for det.


Om bursdagsfeiringer i våre haller

Alt du trenger å vite om bursdagsfeiringer i våre haller finner du HER.


Om utleie av våre haller

Du finner informasjon om utleie av våre haller HER. Send oss gjerne en e-post om du ønsker en oversikt over ledige tider samt leiepriser.


Om våre priser og salgsbetingelser

denne siden finner du informasjon om våre priser og salgsbetingelser (inkl. angrerett), i tillegg til informasjon om avmelding og utmelding. Ved å trykke HER kan du blant annet lese mer om hvordan du går frem for å bytte parti.


Om prøvetimer

For å kunne trene hos oss må du være medlem av foreningen. Av den grunn tilbyr vi ikke prøvetimer, men en angrerettsordning som du kan lese mer om HER.


Kontakt oss

Finner du ikke svar på det du lurer på? Da anbefaler vi deg å sende oss en e-post. Du kan også ringe oss, men vær oppmerksom på at vi også jobber i hallene, og at telefonen derfor kan være ubetjent.

  • Telefonnummer: 73 52 09 43 (kl 10.00-14.00 mandag-fredag). Vi har til tider svært stor pågang på telefon, og ber derfor om at du sender oss en e-post slik at du kan få raskest mulig tilbakemelding på henvendelsen din.
  • E-postadresse: tt@trondhjemsturn.no