Bursdagsfeiring i Apparathallen i Midtbyen

I Apparathallen i Midtbyen er det lagt opp til en uforglemmelig bursdagsfeiring med høyt aktivitetsnivå i hele hallen. I turnkaféen eller på Forturnerrommet kan dere åpne gaver, synge bursdagssanger og servere mat og kaker.


VÅRE BURSDAGSTIDER I APPARATHALLEN

På lørdager

  • Kl. 17.15 – 19.15

INFORMASJON OM BURSDAGSFEIRINGENE I APPARATHALLEN

Lørdager

Kl. 17.15-19.15

Bursdagen starter med oppmøte utenfor hoveddøren kl. 17.05, hvor treneren vil ønske alle velkommen. Fra kl. 17.15 er det trening i hallen. Når treningen er ferdig kan dere spise, åpne gaver, synge bursdagssanger og ha det hyggelig sammen i turnkaffeen frem til feiringen er ferdig kl. 19.15.

Dere disponerer Turnkaffeen fra kl. 16.50-19.45. På bakgrunn av smittesituasjonen er det ikke mulig å låne kjøkkenutstyr. All mat må medbringes og kunne oppbevares tørt i romtemperatur.

Når bursdagsfeiringen er ferdig må bord, stoler, benker og dørhåndtak rengjøres og desinfiseres. Foreningen sørger for vasking av gulv i etterkant av feiringen.


PRIS

2000,-. Betalingen gjøres til vippsnr. 71498. etter at bursdagen er bekreftet via mail.


ANTALL DELTAKERE

Maks 20 deltakere totalt, inklusive ansvarlige voksne. Komplett navneliste sendes til tt@trondhjemsturn.no senest tre dager før bursdagsfeiringen starter.


SMITTEVERNSREGLER

Egne smittevernregler gjelder. Informasjon om bursdagsfeiringen samt gjeldende smittevernsregler blir sendt ut per e-post samme uke som bursdagsfeiringen arrangeres.

NB: Barn eller voksne med symptomer på sykdom kan ikke delta på bursdagsfeiringen, dette gjelder også dersom man er symptomfri men har fått påvist smitte, har vært i kontakt med noen som har vært smittet, er i karantene eller har vært i utlandet siste 10 dager.