Vi arrangerer egentreningstimer (Drop-in)  på lørdager fra kl. 14.00-15.00 i Apparathallen i midtbyen. Dette er for barn og ungdom 8 år og eldre.   Ta gjerne med en foresatt inn i hallen. Kanskje du kan lære bort noen turntriks? 🙂

Det vil være en kort felles oppvarming for deltakerne på våre egentreningstimer. I tillegg vil det være trenere i hallen som bistår med veiledning for de som måtte ønske det.

Det vil være mulig å kjøpe seg noe godt å spise og drikke i turnkaféen under våre egentreningstimer.

Våre drop in egentreningstimer kan fint kombineres med en hyggelig lørdagstur i Midtbyen.

75,- per deltaker (gjelder også for voksne). Betales med Vipps #71498

DATOER FOR VÅRE EGENTRENINGSTIMER (Drop-in)

• 11. Mai
  • 18. Mai
  • 1. Juni

DU KAN BOOKE VÅRE EGENTRENINGSTIMER MED VIPPS #71498:

1. Trykk på “betal”-knappen, og søk på Trondhjems Turnforening
  2. I menyen velger du kategorien “egentreningstimer”. Du vil nå se våre egentreningstimer, og kan booke den egentreningstimen du ønsker å være med på. Bookingen er først registrert når du har gjennomført betalingen.
  3. Ordrebekreftelsen må fremvises ved inngang til hallen under våre egentreningstimer.

Vi gjør oppmerksom på at vi har et begrenset antall plasser på hver enkelt egentreningstime. Vi anbefaler derfor at du booker plass på våre egentreningstimer i god tid før egentreningstimen starter.

Vi refunderer ikke deltakeravgiften for deltakere som ikke møter opp på våre egentreningstimer.

Apparathallen

FOTO: Apparathallen

Trondhjems Turnforening ønsker velkommen til FAMILIETIMER i Midtbyen (gymsalen) og Granåsen, hvor vi vil ha drop-in timer for små og store kl. 11:00 – 12:00, og 12:00 – 13:00 lørdager.

I turnhallen vil det være tilrettelagt for at små og store kan ha et høyt aktivitetsnivå gjennom å utforske og bruke utstyret i hallen. Vi vil ha flere poster og stasjoner hvor barna fritt kan velge sine favorittaktiviteter. Familietimene er dessuten et kjempeflott tilbud for barn og ungdom som går på våre partier og grupper, og som ønsker en ekstra treningsdag i turnhallen. Det vil være trenere i hallen som kan veilede både små og store som ønsker det.

Våre drop in-timer kan fint kombineres med en hyggelig lørdagstur i Midtbyen, eller en utelunsj i Granåsen.

PRIS

50,- per deltaker (hvert barn/ungdom kan ha med seg én voksen som får gratis adgang i hallen). Barn (8 år +) og ungdom kan være i hallen uten følge av voksne. Betales i vipps #71498 Trondhjems Turnforening

All aktivitet under våre familietimer foregår på eget ansvar. Dersom du har betalt medlemskontigenten er du forsikret under våre familietimer.  Du må ikke være medlem av foreningen for å delta på våre familietimer, men må da være oppmerksom på at du ikke er forsikret gjennom foreningen når du deltar på familietimene. Ønsker du å bli medlem av foreningen kan du melde deg inn ved å trykke HER.

DATOER FOR VÅRE FAMILIETIMER (VÅRSEMESTER 2019)

• 27. April
  • 4. Mai
  • 11. Mai
  • 18. Mai
  • 25. Mai
  • 1. Juni
  • 8. Juni
  • 15. Juni
  • 22. Juni

DU KAN BOOKE VÅRE FAMILIETIMER MED VIPPS #71498:

1. Trykk på “betal”-knappen, og søk på Trondhjems Turnforening
  2. I menyen velger du kategorien “familietime i Midtbyen” eller “familietime i Granåsen”. Du vil nå se våre familietimer, og kan booke den familietimen du ønsker å være med på. Bookingen er først registrert når du har gjennomført betalingen.
  3. Ordrebekreftelsen må fremvises ved inngang til hallen under våre familietimer.

Vi gjør oppmerksom på at vi har et begrenset antall plasser på hver enkelt familietime. Vi anbefaler derfor at du booker plass på våre familietimer i god tid før familietimen starter.

Vi refunderer ikke deltakeravgiften for deltakere som ikke møter opp på våre familietimer.

Trondhjems Turnforening ønsker velkommen til FAMILIETIMER i Granåsen i påska, her vil vi ha drop in-timer for store og små.
Vi har åpent mandag 15. april fra kl 10:00 – 13:00 og Tirsdag 16. april fra kl 15:00 – 18:00. Kjøp av familietimene gjøres på Vipps #71498

I turnhallen vil det være tilrettelagt for at små og store kan ha et høyt aktivitetsnivå gjennom å utforske og bruke utstyret i hallen. Vi vil ha flere poster og stasjoner hvor barna fritt kan velge sine favorittaktiviteter. Familietimene er dessuten et kjempeflott tilbud for barn og ungdom som vil trene litt ekstra i ferien. Det vil være trenere i hallen som kan veilede både små og store som ønsker det.

PRIS

50,- per deltaker (hvert barn/ungdom kan ha med seg én voksen som får gratis adgang i hallen). Barn (8 år +) og ungdom kan være i hallen uten følge av voksne. Kvittering for kjøp av time i vipps må vises frem ved oppmøte.

All aktivitet under våre familietimer foregår på eget ansvar. Dersom du har betalt medlemskontigenten er du forsikret under våre familietimer.  Du må ikke være medlem av foreningen for å delta på våre familietimer, men må da være oppmerksom på at du ikke er forsikret gjennom foreningen når du deltar på familietimene. Ønsker du å bli medlem av foreningen kan du melde deg inn ved å trykke HER.