Trondhjems Turnforening ønsker velkommen til FAMILIETIMER i Granåsen i påska, her vil vi ha drop in-timer for store og små.
Vi har åpent mandag 15. april fra kl 10:00 – 13:00 og Tirsdag 16. april fra kl 15:00 – 18:00. Kjøp av familietimene gjøres på Vipps #71498

I turnhallen vil det være tilrettelagt for at små og store kan ha et høyt aktivitetsnivå gjennom å utforske og bruke utstyret i hallen. Vi vil ha flere poster og stasjoner hvor barna fritt kan velge sine favorittaktiviteter. Familietimene er dessuten et kjempeflott tilbud for barn og ungdom som vil trene litt ekstra i ferien. Det vil være trenere i hallen som kan veilede både små og store som ønsker det.

PRIS

50,- per deltaker (hvert barn/ungdom kan ha med seg én voksen som får gratis adgang i hallen). Barn (8 år +) og ungdom kan være i hallen uten følge av voksne. Kvittering for kjøp av time i vipps må vises frem ved oppmøte.

All aktivitet under våre familietimer foregår på eget ansvar. Dersom du har betalt medlemskontigenten er du forsikret under våre familietimer.  Du må ikke være medlem av foreningen for å delta på våre familietimer, men må da være oppmerksom på at du ikke er forsikret gjennom foreningen når du deltar på familietimene. Ønsker du å bli medlem av foreningen kan du melde deg inn ved å trykke HER.

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til generalforsamling 2019 onsdag 6. mars kl 19:00 i Statenshus. Alle medlemmer over 15 år som har betalt medlemskontigent for 2019 har stemmerett. Er du nytt medlem i 2019 må du ha betalt medlemskontigenten seinest 6.februar for å ha stemmerett. Årsberetning med alle sakspapirer kan du lese HER
VEL MØTT!

I Gymsalen i Midtbyen er det lagt opp til en uforglemmelig bursdagsfeiring med høyt aktivitetsnivå i hele hallen. I turnkaféen kan dere åpne gaver, synge bursdagssanger og servere mat og kaker. Det er mulig å booke bursdagsfeiring i Gymsalen både på lørdager (med trener) og søndager (uten trener).

VÅRE BURSDAGSTIDER I GYMSALEN

På lørdager:

• Kl. 15.00-17.00

På søndager:

• Kl. 13.00-15.00
  • Kl. 15.00-17.00
  • Kl. 17.00-19.00

INFORMASJON OM BURSDAGSFEIRINGENE I GYMSALEN

Lørdager

Kl. 15.00-17.00

Inklusive leie av trener, hall og turnkaféen.

Bursdagen starter med oppmøte i turnkaféen kl. 15.00. Fra kl. 15.15 er det trening i hallen (maks 25 deltakere). Når treningen er ferdig kan dere spise, åpne gaver, synge bursdagssanger og ha det hyggelig sammen i turnkaféen, som dere disponerer fra kl. 15.00-17.00. Dersom dere ønsker å pynte bord samt varme opp mat til bursdagen anbefaler vi at dere gjør dette mens treningen pågår i hallen.

Når treningen er ferdig vil utstyr og apparater bli ryddet opp. Dersom dere ønsker å bruke deler av utstyret og apparatene (gjelder ikke trampettene) under resten av bursdagsfeiringen kan dette avtales med treneren. Dere vil da ha ansvar for opprydding av utstyret og apparatene dere bruker.

NB: Turnkaféen må være ferdig ryddet kl. 17.15. Foreningen sørger for vasking av gulv i etterkant av bursdagen.

Pris: 1500,-

Kl. 13.00-15.00

KInklusive leie av hall og turnkaféen. Det vil ikke være trenere til stede under bursdagsfeiringen.

Under bursdagsfeiringen disponerer du turnkaféen og gymsalen i to timer. Du setter selv ut utstyret og apparatene du ønsker å bruke (NB: det er ikke tillatt å bruke trampettene under bursdagsfeiringen), og setter det tilbake igjen når bursdagen er ferdig. Både turnkaféen og gymsalen må være ferdig ryddet kl. 15.00.

NB: Nøkkelkort til hallen hentes etter avtale med administrasjonen. Foreningen sørger for vasking av gulv i etterkant av bursdagen.

Kl. 15.00-17.00

Under bursdagsfeiringen disponerer du turnkaféen og gymsalen i to timer. Du setter selv ut utstyret og apparatene du ønsker å bruke (NB: det er ikke tillatt å bruke trampettene under bursdagsfeiringen), og setter det tilbake igjen når bursdagen er ferdig. Både turnkaféen og gymsalen må være ferdig ryddet kl. 17.00.

Kl. 17.00-19.00

Under bursdagsfeiringen disponerer du turnkaféen og gymsalen i to timer. Du setter selv ut utstyret og apparatene du ønsker å bruke (NB: det er ikke tillatt å bruke trampettene under bursdagsfeiringen), og setter det tilbake igjen når bursdagen er ferdig. Både turnkaféen og gymsalen må være ferdig ryddet kl. 19.00.

INFORMASJON OM TURNKAFÉEN

Bord og kjøkkenutstyr som benyttes under bursdagsfeiringen må rengjøres etter bruk. I turnkaféen har dere blant annet tilgang på følgende utstyr:

• Fryser
  • Kjøleskap
  • Komfyr
  • Kaffetrakter og kaffekanne (filterkaffe må medbringes)
  • Noe kjøkkenutstyr slik som blant annet serveringsbrett, kjeler og saftmugger