Bli med på Trondhjems Turncamp!

I sommerferien (UKE 26, 32 og 33) arrangerer vi Trondhjems Turncamp fra mandag til fredag. Bli med på en uke med trening, lek, moro og hygge!

Påmeldingsinformasjon

• Aldersgrense: 7 -12 år uke 26, 7 -12 år uke 32 og 33
  • Pris: 1700,- (nye medlemmer må betale medlemskontigenten på 200,- i tillegg). Se informasjon om betaling nedenfor.
  • Påmelding: Uke 26, uke 32, uke 33.
  • Påmeldingsfrist: 5 dager før turncampen starter.
  • Avmeldingsfrist: 2 uker før turncampen starter, etter dette er påmelding bindende.
  • Betaling: Betalingslink sendes ut to uker før turncampen starter, og må betales innen oppstart. Kvittering fremvises ved registrering mandag.
  • Dersom turncampen avlyses som følger av coronavirus, vil deltakeravgiften bli refundert.

Generelt

• Dørene åpner kl. 08.30 hver dag (oppmøte senest kl. 08.45). Alle må spise frokost hjemme
  • Barna blir registrert ved adkomst. Men vi oppretter også Spondgrupper der info om aktiviteter blir lagt ut og dere kan kommunisere med oss.
  • Vi vil servere coronavennlige måltider i løpet av uken men må også be alle ha med en matpakke. Husk egen drikkeflaske.
  • Vi er tilbake i hallen før kl. 15.00 hver dag.
  • Meld fra om spesielle behov til trenere (intoleranser, sykdom osv.).
  • Ta med skifte og eventuelt regntøy de dagene det er behov for det (klær etter vær).

Aktiviteter

På grunn av coronasistuasjonen og evt nye retningslinjer har vi valgt å vente litt med den detaljerte timeplanen. Men vi skal turne masse og vi skal også på tur. Alle som blir med kan vente seg følgende aktiviteter:

• Friturn, basistrening, troppsturn, apparatturn, hoppe på trampetter og trampoliner, airfloor og parkour
  • Vi skal på turn til marinen, tur til Theisendammen, tur til finalebanen, og på sparkesykkeltur.
  • Vi har nå lagt ut en oppdatert timeplan på påmeldingssiden til alle ukene.
  • På godværsdager kan det være at vi flytter noen av aktivitetene utendørs.