Bursdagsfeiring i Gymsalen i Midtbyen

I Gymsalen i Midtbyen er det lagt opp til en uforglemmelig bursdagsfeiring med høyt aktivitetsnivå i hele hallen. I turnkaféen kan dere åpne gaver, synge bursdagssanger og servere mat og kaker. Det er mulig å booke bursdagsfeiring i Gymsalen både på lørdager (med trener) og søndager (uten trener).

VÅRE BURSDAGSTIDER I GYMSALEN

På lørdager:

• Kl. 15.00-17.00

På søndager:

• Kl. 12.30-14.30
  • Kl. 14.45-16.45
  • Kl. 17.00-19.00

INFORMASJON OM BURSDAGSFEIRINGENE I GYMSALEN

Lørdager

Kl. 15.00-17.00

Inklusive leie av trener, hall og turnkaféen.

Bursdagen starter med oppmøte i turnkaféen kl. 15.00. Fra kl. 15.15 er det trening i hallen (maks 25 deltakere). Når treningen er ferdig kan dere spise, åpne gaver, synge bursdagssanger og ha det hyggelig sammen i turnkaféen, som dere disponerer fra kl. 15.00-17.00. Dersom dere ønsker å pynte bord samt varme opp mat til bursdagen anbefaler vi at dere gjør dette mens treningen pågår i hallen.

Når treningen er ferdig vil utstyr og apparater bli ryddet opp. Dersom dere ønsker å bruke deler av utstyret og apparatene (gjelder ikke trampettene) under resten av bursdagsfeiringen kan dette avtales med treneren. Dere vil da ha ansvar for opprydding av utstyret og apparatene dere bruker.

NB: Turnkaféen må være ferdig ryddet kl. 17.15. Foreningen sørger for vasking av gulv i etterkant av bursdagen.

Pris: 1500,-

Kl. 12.30-14.30

Inklusive leie av hall og turnkaféen. Det vil ikke være trenere til stede under bursdagsfeiringen.

Under bursdagsfeiringen disponerer du turnkaféen og gymsalen i to timer. Du setter selv ut utstyret og apparatene du ønsker å bruke (NB: det er ikke tillatt å bruke trampettene under bursdagsfeiringen), og setter det tilbake igjen når bursdagen er ferdig. Både turnkaféen og gymsalen må være ferdig ryddet kl. 14.30.

NB: Nøkkelkort til hallen hentes etter avtale med administrasjonen. Foreningen sørger for vasking av gulv i etterkant av bursdagen.

Kl. 14.45-16.45

Under bursdagsfeiringen disponerer du turnkaféen og gymsalen i to timer. Du setter selv ut utstyret og apparatene du ønsker å bruke (NB: det er ikke tillatt å bruke trampettene under bursdagsfeiringen), og setter det tilbake igjen når bursdagen er ferdig. Både turnkaféen og gymsalen må være ferdig ryddet kl. 16.45.

Kl. 17.00-19.00

Under bursdagsfeiringen disponerer du turnkaféen og gymsalen i to timer. Du setter selv ut utstyret og apparatene du ønsker å bruke (NB: det er ikke tillatt å bruke trampettene under bursdagsfeiringen), og setter det tilbake igjen når bursdagen er ferdig. Både turnkaféen og gymsalen må være ferdig ryddet kl. 19.00.

INFORMASJON OM TURNKAFÉEN

Bord og kjøkkenutstyr som benyttes under bursdagsfeiringen må rengjøres etter bruk. I turnkaféen har dere blant annet tilgang på følgende utstyr:

• Fryser
  • Kjøleskap
  • Komfyr
  • Kaffetrakter og kaffekanne (filterkaffe må medbringes)
  • Noe kjøkkenutstyr slik som blant annet serveringsbrett, kjeler og saftmugger